Έγκυρα Εργαλεία

Το πακέτο ‘’Εργαλεία Σύνδεσης’’ είναι πρακτικό, διασκεδαστικό και ευέλικτο στη χρήση. Με την αγορά του, γίνονται άμεσα διαθέσιμα: ένα εκτυπώσιμο πακέτο ασκήσεων, καρτών και άλλων υλικών που θα σας βοηθήσουν να ξανά-ανακαλύψετε ο ένας την άλλη και να εμβαθύνετε στη σχέση σας.

Ιδανικά, το πακέτο χρησιμοποιείται και από τα δυο μέλη της σχέσης, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο από τον έναν/μια. 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ

Εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δείτε πού βρίσκεστε και ποιοι τομείς χρειάζεται να δουλευτούν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ

Φύλλα εργασίας, για να θέσετε το μακροπρόθεσμο όραμα και προσανατολισμό σας, ως ζευγάρι.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Κάρτες με Ερωτήσεις και Προκλήσεις, για να μάθετε ο ένας για την άλλη, με ευχάριστο και εύκολο τρόπο.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Ασκήσεις που θα φέρουν θετικότητα, εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στη ζωή σας.

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Διαμορφώστε και παρακολουθήστε τις συνήθειές σας, για να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και να τη διατηρήσετε υγιή.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η αγορά το πακέτου σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις.

Δεν χρειάζεται να μας πιστέψετε – Διαβάστε τι λένε οι χρήστες μας:

Το κομμάτι της Αξιολόγησης και του Οράματος δημιούργησαν έδαφος για πολλή συζήτηση πάνω στη σχέση μας, ενώ οι Προκλήσεις μας έδωσαν νέες, ενδιαφέρουσες και δημιουργικές ιδέες, για να συνδεθούμε. Το τελετουργικό της Ευγνωμοσύνης είναι για μένα πολύ ιδιαίτερο, καθώς είναι χρήσιμο και ανταποδοτικό και είναι ένα από τα κομμάτια που θέλουμε να ενισχύσουμε.

Adela P.

Η Αξιολόγηση της σχέσης ήταν ένα κάλεσμα αφύπνισης, οι Συνήθειες μπορούν να φέρουν αλλαγή στη ζωή και τη σχέση εύκολα και γρήγορα και οι Κάρτες είναι διασκεδαστικές ενώ ταυτόχρονα, αν εστιάσεις στις λεπτομέρειες, διαθέτουν πολύ βάθος.

Razvan P.

Αγάπησα το κομμάτι του Οράματος! Είχα ήδη ένα όραμα για τη σχέση μας, αλλά ήταν γενικό και όχι ενημερωμένο στο παρόν. Δεν θέλω να φτάσουμε σ ένα σημείο που θα είμαστε συγκάτοικοι, γονείς, ή απλά ‘’λογιστικοί σύντροφοι’’ γι’ αυτό απόλαυσα τη δημιουργία συνειδητού οράματος, από μένα και τον σύντροφό μου.

Andreea S.

Τώρα πια έχουμε ορίσει έναν συγκεκριμένο χρόνο για τα ‘’Εργαλεία Σύνδεσης’’ (όταν ό γιός μας έχει μάθημα ρομποτικής) και αυτό μας δίνει μια συστηματικότητα και την αίσθηση ότι αυτού του είδους η επικοινωνία είναι μέρος της ζωής μας και όχι κάτι που συμβαίνει κάθε μερικά χρόνια, όταν τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο. Όσο πιο πολύ χρόνο περνάμε συζητώντας, τόσο πιο συνδεδεμένοι είμαστε και μετά την 2η 3η φορά που χρησιμοποιήσαμε τα ΄΄Εργαλεία Σύνδεσης’’ μπορώ να δω πρόοδο στον τρόπο που συνδεόμαστε.

Maria S.