Instrumente
cu eficiență dovedită


Connection Kit este un set de instrumente ce poate fi descărcat imediat, astfel încât să vă bucurați de el chiar acum. Este practic, flexibil, distractiv și transformator. Veți primi un set printabil de exerciții, carduri și materiale care vă vor ajuta să vă redescoperiți unul pe celălalt și să aveți o relație de cuplu mai profundă.

Ideal ar fi ca ambii parteneri să participe, însă poate fi folosit și solo.

EVALUAȚI-VĂ
RELAȚIA

Un instrument care vă va ajuta să vedeți unde sunteți ca relație de cuplu și care sunt aspectele la care vă doriți să lucrați pentru a le îmbunătăți

CREAȚI-VĂ O
VIZIUNE A RELAȚIEI

Fișă de lucru ce vă va ajuta să vă stabiliți o viziune pe termen lung și direcția în care vreți să mergeți în relația de cuplu.

DESCOPERIȚI-VĂ
UNUL PE CELĂLALT

Carduri cu întrebări și provocări pentru a afla lucruri noi unul despre celălalt, într-un mod simplu și distractiv.

PRACTICAȚI RECUNOȘTINȚA

Exerciții care vor aduce energie pozitivă, apreciere și seninătate în relația voastră.

DEZVOLTAȚI
OBICEIURI BENEFICE

Stabiliți și monitorizați obiceiuri care vă pot transforma și îmbunătăți relația.

ACCES
PE VIAȚĂ

Achiziționarea Connection Kit acum vă oferă acces la toate versiunile ulterioare revizuite și adăugite.

Nu ne credeți pe cuvânt

Secțiunile de Evaluare și Viziune ne-au oferit posibilitatea de a avea multe dialoguri constructive, iar secțiunea cu Provocări ne-a dat idei de conectare noi și interesante. Ritualul de Recunoștință este foarte special pentru mine, mi se pare util și îmbucurător în sine, și cu atât mai mult în viața noastră de cuplu este ceva ce ne dorim să hrănim.

Adela P.

Secțiunea de Evaluare a relației de cuplu a fost o revelație pentru noi. Secțiunea Obiceiuri mi se pare un mod ușor și rapid de îmbogățire a vieții, iar Cardurile de Conectare sunt distractive, însă pot aduce și multă profunzime în relație, dacă ești atent la detalii.

Razvan P.

Mi-a plăcut secțiunea despre Viziune. Aveam deja o viziune asupra relației noastre însă era vagă și nu mai lucrasem la ea de multă vreme. Mi-e clar că nu vreau să ajungem într-un punct în care să fim doar colegi de cameră, părinți sau parteneri într-ale logisticii vieții, așa că m-am bucurat să creez o viziune conștientă și mi-a plăcut să o citesc pe a soțului meu.

Andreea S.

Avem acum un timp dedicat pentru Connection Kit (când fiul nostru are ora de Robotică), iar asta ne oferă partea de regularitate și sentimentul că genul acesta de dialog profund este parte integrantă a vieții noastre, și nu ceva ce facem o dată la câțiva ani, când ajungem într-un punct de criză. Cu cât petrecem mai mult timp discutând, cu atât ne simțim mai conectați unul cu celălalt, și după a treia sau a patra utilizare a Connection Kit putem vedea deja îmbunătățiri în modul nostru de relaționare.

Maria S.